MIRACOLUL RUGACIUNII…… ROAGA-TE CUM POTI, DAR ROAGA-TE…..
Jupiter si Neptun isi strang mainile cosmice aproximativ la fiecare 13 ani, ceea ce face ca acest salut sa fie relativ neobisnuit. Cu toate acestea, este mult mai neobisnuit ca aceste corpuri ceresti sa se intalneasca in semnul de vis al Pestilor.
In consecinta, conjunctia Jupiter –Neptun in Pesti din 12 aprilie 2022 este o acazie rara, o aliniere de care beneficiem o data in viata. Este vremea miracolelor….este vremea rugaciunilor miraculoase, este indemnul cosmic: roaga-te cum poti dar roaga-te……
Vocea sacrului vorbeste diferit fiecaruia dintre noi, si trebuie sa avem incredere in intuitia noastra-vocea sfanta din noi. Urmeaza o perioada de reinnoire spirituala si bunavointa umana. Daca am fost extrem de rigizi in trecut, ne este mai usor sa credem ca suntem cu totii aici pe pamant pentru implinirea planului lui Dumnezeu. Neptun Divinul spune: “Fiti vocea pentru cuvintele mele si mainile pentru munca mea.” Cum Jupiter merge de mana cu Neptun, “Faca-se Voia Ta Doamne si nu voia mea” este rugaciunea scurta a acestui aspect astral care ne ajuta sa acceptam ca viata are un plan divin.
In consecinta , marti, 12 aprilie 2022, este o zi buna pentru rugaciune, liniste sufleteasca, pentru a sta cat mai departe de influenta lumii exterioare, asa magia cosmica isi face treaba.
Si poate cea mai buna rugaciune este rugaciunea lui Peter Deunov: “Nici o forta in lume nu poate impiedica cresterea mea divina . In planul lui Dumnezeu eu cresc in Bunatate . In planul lui Dumnezeu eu cresc in Dreptate divina . In planul lui Dumnezeu eu traiesc in Adevarul divin . In planul lui Dumnezeu eu infloresc in Intelepciunea divina . In planul lui Dumnezeu eu ma maturizez in Iubirea divina . Prin urmare sunt pe calea Adevarului si a Vietii. Oriunde este Dumnezeu sunt si eu . Este un drept sacru pe care nimeni nu il poate lua de la mine . Amin .”
Sa fiti binecuvantati si sa va fie de folos. 🤗
Permitem Divinului din noi s
a se Manifeste.Doamne ajuta🙏